Slagerij Witdouck is nieuw in Sint-Eloois-Winkel.
Volledig scherm
Slagerij Witdouck is nieuw in Sint-Eloois-Winkel. © Maxime Petit

Geert en Chantal openen slagerij-traiteur Witdouck in onzekere tijden: “We willen iedere klant hier piekfijn bedienen”

SINT-ELOOIS-WINKELIn de drukke Gullegemsestraat in de dorpskom van Sint-Eloois-Winkel is met slagerij-traiteur Witdouck een nieuwe handelszaak opengegaan. Geert Witdouck en Chantal Ternest kochten het handelspand in de zomer van vorig jaar en zijn nu uit de startblokken geschoten. In onzekere tijden, maar vol enthousiasme. “We willen zo vers en zo vriendelijk mogelijk werken naar onze klanten toe”, zegt Geert.

  1. Nachtclub Fuse mag twee dagen per week terug openen, maar wel onder voorwaarden: “Dit is geen overwinning, maar een wake-upcall”
    PREMIUM
    Brussel

    Nachtclub Fuse mag twee dagen per week terug openen, maar wel onder voorwaar­den: “Dit is geen overwin­ning, maar een wa­ke-up­call”

    Leefmilieu Brussel heeft beslist dat de Fuse haar deuren opnieuw mag openen, en dat twee dagen per week. Dat bevestigt woordvoerster Pascale Hourman. Aan de heropening zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo moet de club binnen de twee jaar verhuizen, of betere geluidsisolatie plaatsen. “We zullen proberen ons aan de richtlijnen te houden, maar vrezen alsnog te moeten sluiten”, reageert de leiding van de Fuse via sociale media.