Wzc Drie Eiken.
Volledig scherm
Wzc Drie Eiken. © Jempi Welkenhuyzen

Geen bijkomende coronabesmettingen in wzc Drie Eiken

LanakenDe corona-uitbraak in wzc Drie Eiken was vorige week uitgebreid tot 21 bewoners en acht medewerkers. Intussen is één persoon overleden en werden twee mensen opgenomen in het ziekenhuis.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. REPORTAGE. Buurtbewoners hekelen overlast aan kraakpand in Paleizenstraat: “Tijdens kerst zijn er al doden gevallen”
  PREMIUM
  Schaarbeek

  REPORTAGE. Buurtbewo­ners hekelen overlast aan kraakpand in Paleizen­straat: “Tijdens kerst zijn er al doden gevallen”

  Zwerfvuil, vechtpartijen en nachtelijk getier: het is dagelijkse kost voor de buurtbewoners rond het beruchte kraakpand in de Paleizenstraat. Die overlast zijn ze meer dan beu. Meermaals schreven ze de gemeente aan, voorlopig zonder respons. “We voelen ons als buurtbewoners in de steek gelaten”, zegt een van hen. “Er moet dringend een oplossing komen voor die mensen. Anders vrees ik het ergste.”
 3. Docks Bruxsel nog ambitieuzer voor 2023: “Op koers om eerste uitstootneutrale shoppingcenter van Europa te worden”
  Schaarbeek

  Docks Bruxsel nog ambitieu­zer voor 2023: “Op koers om eerste uitstoot­neu­tra­le shopping­cen­ter van Europa te worden”

  2022 was een echt recordjaar voor Docks Bruxsel. Het winkelcentrum in Schaarbeek trok maar liefst 7,3 miljoen bezoekers, het hoogste cijfer sinds de opening in 2016. Dit jaar hopen ze dat aantal op te trekken naar 7,5 miljoen. Daarnaast is Docks Bruxsel op weg om als eerste Europese shoppingcenter een uitstootneutraal certificaat te bemachtigen.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.