Ga naar de mobiele website
^ Top

Zussen schenken winst The Wall weg

Zussen Charlotte en Karolien wonnen met het VTM-programma 14.000 euro, dat ze voor een groot deel schenken aan Think Pink.
VTM Zussen Charlotte en Karolien wonnen met het VTM-programma 14.000 euro, dat ze voor een groot deel schenken aan Think Pink.

De zussen Charlotte en Karolien Kempen uit Geel gaan het overgrote deel van het bedrag dat ze gisteravond wonnen met het VTM-programma The Wall wegschenken aan Think Pink. De zussen wonnen zo'n 14.000 euro. De reden: hun mama moest al twee keer vechten. "Het was best spannend, onze aflevering", lachen Karolien en Charlotte. "De ene moest de vragen oplossen en de andere moest eigenlijk gokken of het antwoord juist zou zijn. Mijn zus had in feite 120.000 euro bij elkaar gesprokkeld", gaat Karolien verder. "Maar uiteindelijk had ik, die niet wist hoe goed Charlotte het had gedaan, besloten om voor de zekerheid een 'contract' te ondertekenen voor 14.700 euro. Natuurlijk hebben we veel gehuild. Niet alleen omdat we zo veel 'verloren', maar vooral omdat we op voorhand wisten dat het emotioneel zou worden. We hadden immers op voorhand besloten om een groot gedeelte van het bedrag weg te geven aan Think Pink. Onze mama heeft immers al twee keer gevochten tegen borstkanker. We hebben onszelf enkel een citytrip beloofd." (VTT)

Meer over


Meld een bug