Voormalig postgebouw wordt kantoor voor zorg, dienstencheques en KVLV

De geothermische installatie, de koelplafonds en andere duurzame ingrepen maken van het Ons-huis een energiezuinig kantoor.
Peter Vanderveken De geothermische installatie, de koelplafonds en andere duurzame ingrepen maken van het Ons-huis een energiezuinig kantoor.
De koepelorganisatie ‘Ons’ heeft het voormalig postgebouw van Geel, aan Werft 63, verbouwd tot een moderne werkplek. Haar regionale kantoren voor thuiszorg, kraamzorg, dienstencheques, opleiding en de vrouwenorganisatie KVLV vinden er onderdak.

In samenwerking met het architectenbureau AR-TE – MACOBO Engineers en met bouwfirma Beneens verrees in het voormalige gebouw van Bpost een duurzaam en toegankelijk ‘Ons-huis’, waar zorg, dienstverlening, vorming en ontmoeting centraal zullen staan.

De regionale diensten van Landelijke Thuiszorg en Kraamzorg en het dienstenchequebedrijf Puuur vinden er vanaf donderdag onderdak. Daarnaast is er een gloednieuw opleidingscentrum voor verzorgenden en kantoren voor KVLV-medewerkers. Er is ook een ontmoetingsruimte voorzien.

“Op een oppervlakte van 1.300 vierkante meter zullen de 80 medewerkers er zich snel echt thuis voelen. Het box-in-box-concept zorgt voor gezellige, innovatieve en geluidsarme werkplekken”, klinkt het bij Ons, een netwerk van diensten om mensen in hun dagelijkse zorg te ondersteunen en hun welzijn te bevorderen. “De vele houtaccenten dragen bij tot een warme sfeer. De geothermische installatie, de koelplafonds en andere duurzame ingrepen maken van dit nieuwe Ons-huis een energiezuinig en toekomstgericht kantoor.”

Enkele medewerkers van het ‘Ons-huis’ stellen trots het nieuwe gebouw voor.
Peter Vanderveken Enkele medewerkers van het ‘Ons-huis’ stellen trots het nieuwe gebouw voor.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.