Roxx wordt brasserie Juste

Uitbaters Wendy en Tom openen deze vrijdag hun brasserie.
DCRB Uitbaters Wendy en Tom openen deze vrijdag hun brasserie.

Tom De Poortere (29) en Wendy Hoefman (27) gooien vanaf vrijdag de deuren open van hun brasserie Juste in de Nijverheidsstraat 4 in Dikkelvenne, waar tot zes maanden geleden nog het restaurant Roxx gevestigd was.


"We draaien allebei al enkele jaren mee in de plaatselijke horeca hier in Gavere", vertelt Tom. "We zijn van mening dat we intussen genoeg ervaring hebben opgedaan om nu zelf iets op te starten. Zo kan iedereen vanaf vrijdag bij ons terecht voor zowel een kleine hap, lichte lunch als een uitgebreid diner. Op zondagnamiddag kan je dan weer genieten van onze huisgemaakte desserts, pannenkoeken en verse Brusselse wafels. Het Franse 'Juste' verwijst naar onze eerlijke keuken", legt Tom uit. "Het concept is een 'back to basics' Frans-Belgische keuken met oog voor het product. Verschillende gerechten worden bereid in onze houtskooloven en krijgen hierdoor een unieke smaak."


Brasserie Juste beschikt daarnaast ook over een zaal van zo'n 135 vierkante meter. "Deze zaal is geschikt voor groepen tot en met 230 personen. De bar geeft uit op het terras en de tuin. Ideaal dus voor familiefeesten, verjaardagen, personeelsfeesten, enzovoort."


Meer info via www.brasseriejuste.be. (TVR)