Nu inschrijven voor jeugdvoetbalstage in paasvakantie bij SC Dikkelvenne

De voetbalstage vindt plaats op het kunstgrasveld van SC Dikkelvenne.
Ronny De Coster De voetbalstage vindt plaats op het kunstgrasveld van SC Dikkelvenne.
Voetbalclub SC Dikkelvenne organiseert tijdens de paasvakantie een vijfdaagse voetbalstage voor jongens en meisjes van 5 tot 15 jaar. Wie erbij wil zijn, wacht best niet met inschrijven.

Ervaren trainers van SoccerFun bieden een waaier aan voetbalactiviteiten aan, waarbij ze instructie, uitdieping en veel spelplezier combineren.

Het voetbalkamp vindt plaats van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april 2019, telkens van 9 tot 16 uur op het kunstgrasterrein van voetbalclub SC Dikkelvenne aan de Hofkouterstraat. Er is opvang voorzien van 7.45 uur en tot 17.15 uur.

In kleine groepjes

Deelnemers beoefen de sport in kleine groepjes. De voetbalclub voorziet voldoende drank tijdens de trainingssessies en een gezond tussendoortje. Een lunchpakket moet wel zelf meegenomen worden.

Inschrijven

Deelnemen kost 115 euro. Een fiscaal attest (voor kinderen tot en met 11 jaar) en een deelnameattest voor tegemoetkoming van de mutualiteit worden voorzien.

Wie inschrijft vóór 1 februari, krijgt 5 euro korting. Het tweede kind van eenzelfde gezin betaalt 10 euro minder.

Inschrijven kan online via https://www.soccerfun.be/soccerfun-paasvakantie-2019/
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.