Meer dan helft bestuurders rijdt te snel in Grotenbroekstraat

In augustus passeerden ruim 12.000 voertuigen voorbij het oog van de flitscamera van de politiezone Schelde-Leie, waartoe ook Gavere behoort. 1.854 bestuurders reden te snel. Dit geeft een hoog maandgemiddelde van 15,20 procent overtreders. Bij 22 van hen werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. In Gavere krijgen vooral de Veldstraat en Grotenbroekstraat snelrijders te slikken. Zo reed in de Veldstraat maar liefst 43 procent van de gecontroleerde bestuurders te snel. In de Grotenbroekstraat respecteerde maar liefst 57 procent van de bestuurders de snelheidslimiet van 50 kilometer per uur niet.

In de Grotenbroekstraat reed meer dan de helft van de bestuurders te snel.
Ronny De Coster In de Grotenbroekstraat reed meer dan de helft van de bestuurders te snel.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • wesley ronsse

    De snelheid verlagen is 1 maar je moet ook de rijweg aanpassen....deze leent zich tot snel rijden....vroeger 90 dan 70 nu 50 zonder noememswaardige verschillen?waar ik woon mag het zonder verpinken 30 worden in de dorpskern...maar nee....