Een biermand voor Thomas De Gendt, een wielertruitje voor de burgemeester

Thomas De Gendt is blij met zijn biermand. Burgemeester Denis Dierick is dan weer in de wolken met het wielertruitje van de renner.
Ronny De Coster Thomas De Gendt is blij met zijn biermand. Burgemeester Denis Dierick is dan weer in de wolken met het wielertruitje van de renner.
In het gemeentehuis van Gavere is renner Thomas De Gendt feestelijk ontvangen. Die eer viel de Lotto Soudal-renner uit Semmerzake te beurt, omdat hij bergkoning werd op de voorbije Vuelta.

Burgemeester Denis Dierick bedankte Thomas met een mandje streekbieren en kreeg op zijn beurt een wielertruitje van de Semmerzaakse renner cadeau.

De Gendt kijkt intussen uit naar nog drie wedstrijden in Italië, waaronder de Ronde van Lombardije. Na afloop van die afsluiter gaat de fiets van De Gendt toch nog niet in de auto. “Samen met Tim Wellens ga ik de terugtocht naar België ook met de fiets afleggen. Het is wel op 13 oktober en we gaan dat op ’t gemak doen. Dat wil zeggen dat ik niet op tijd thuis zal zijn om te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar er is een volmacht geregeld”, knipoogt De Gendt.

Thomas kreegt van burgemeester Denis Dierick een mand met streekbieren...
Ronny De Coster Thomas kreegt van burgemeester Denis Dierick een mand met streekbieren...
... en gaf op zijn beurt een wielertruitje weg.
Ronny De Coster ... en gaf op zijn beurt een wielertruitje weg.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.