Was de verf op?

Al meer dan een week zijn de parkeervakken niet volledig geschilderd
Marc Colpaert Al meer dan een week zijn de parkeervakken niet volledig geschilderd
‘Was de verf?’ op vragen veel mensen zich af als ze de laatste dagen door de Statiestraat in Tollembeek aan het rijden zijn. 

Overal kan men zien dat een firma een deel van de parkeerlijnen heeft geschilderd, maar vandaag meer dan een week later zijn de parkeerplaatsen nog steeds niet volledig herschilderd. “Het is mij ook al opgevallen dat de nieuwe parkeerplaatsen in de Statiestraat nog niet volledig zijn herschilderd, of de verf daadwerkelijk op was dat weet ik niet”, lacht burgemeester Pierre Deneyer(CD&V). 

Ondertussen nam de gemeente contact op met de bewuste firma met de vraag om de parkeervakken zo spoedig mogelijk helemaal in het nieuw te schilderen. Zaak is wel dat nadat de parkeerstroken er volledig staan, het gedaan is om zomaar overal te parkeren in deze straat. Vandaag staan hier in deze drukke straat elke dag opnieuw tal van wagens niet reglementair geparkeerd. De kans is dan ook groot dat binnenkort de nodige boetes zullen worden uitgeschreven.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter de Wachter

  Misschien was het voorschot nog niet betaald

 • Chris Deckers

  Het stuurwiel van het verfspuitmachientje was geblokkeerd en kon alleen maar rechtdoor rijden.

 • isabel da silva

  Was vrijdagnamiddag , rest is voor maandag .

 • Eddy van Dorst

  Nee gewoon Den Belziek waar onbekwaamheid en graaien hoog in het vaandel wordt gedragen