Wagen knalt in wijnzaak Castillo na uitwijkmanoeuvre voor onoplettende chauffeur

De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.
Koen Moreau De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.
Een tollende BMW is zaterdagochtend rond 11.30 uur in de gevel van wijnzaak Castillo tegenover bakkerij Ponnet langs de Gentsesteenweg in Erondegem beland. De chauffeur van die BMW verloor de controle over het stuur toen ze uitweek voor een wagen die de steenweg kwam opgereden.

Tot een aanrijding met de wagen die plots de Gentsesteenweg op reed kwam het niet. De BMW ging wel aan het tollen, knalde tegen en door de gevel van wijnzaak Castillo om uiteindelijk iets verderop tot stilstand te komen tegen een andere wagen. De materiële schade was aanzienlijk. In de BMW zaten een moeder met haar drie kinderen, maar die liepen op het eerste zicht enkel wat blauwe plekken op. Dat was ook het geval voor de chauffeur van de andere wagen. Een iemand werd preventief naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst gebracht. Brandweermannen uit Aalst en Lede beveiligden de situatie tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden. Nadien werd het winkelpand gestut en dichtgemaakt met houten platen.

Omstreeks 14.30 uur gebeurde op quasi dezelfde plek nog een ongeval toen een wagen ter hoogte van Boekhandel Johan vanop de parkeerstrook een U-bocht wou maken. Hierbij vielen geen gewonden.

De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.
Koen Moreau De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.
De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.
Koen Moreau De BMW boorde zich door de geval van de wijnzaak.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.