Vlaams Belang vormt met 15 kandidaten onvolledige kieslijst

Vlaams Belang trekt in Erpe-Mere met 15 kandidaten naar de kiezer.
Repro Moreau Vlaams Belang trekt in Erpe-Mere met 15 kandidaten naar de kiezer.
De verkiezingen van 2006 over doen wordt moeilijk voor Vlaams Belang, maar met 15 kandidaten telt de partij alvast één iemand meer dan in dat jaar. “Voor de komende verkiezingen kan ik fier een lijst met vijftien mensen voorstellen”, vertelt lijsttrekker Guy Van Londersele uit Bambrugge.

Vier zitjes veroveren zoals in 2006 gebeurde met Gerda Van Steenberge (intussen N-VA), Wendy Van Belle, Franky Van Den Eeckhout en Walter Jansegers en amper 14 kandidaten zit er wellicht niet in. Toch lijkt het er op dat Vlaams Belang er terug staat. “Met onze groep willen we de gewone man en vrouw van Erpe-Mere opnieuw een stem geven in de gemeenteraad”, luidt het. Op de tweede plaats staat Christel Tritsmans uit Aaigem, op drie Alain Franck uit Ottergem, op vier Herlinde De Pauw uit Aaigem en op de vijf Timothy Janssens uit Burst. Lijstduwer is Franky Van Den Eeckhout uit Aaigem.

De volledige lijst van Vlaams Belang Erpe-Mere:

1. Guy Van Londersele

2. Christel Tritsmans

3. Alain Franck

4. Herlinde De Pauw

5. Timothy Janssens

6. Carina De Saedeleer

7. Jozef Verleysen

8. Deborah De Schrijver

9. Guy De Kerpel

10. Annie Van Schuylenbergh

11.Elien Sonck

12.Gunther De Pril

13.Nancy Van Gysegem

14. de Jammen Verschooten

15.Franky Van Den Eeckhout
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.