Gesponsorde inhoud

OP HUIZENJACHT. Wonen tussen het groen in Bambrugge

“Mensen beseffen te weinig in welke prachtige gemeente ze hier wonen”

Vanuit de living heb je zicht op het natuurgebied
Vastima Vanuit de living heb je zicht op het natuurgebied
Steeds meer mensen overwegen om de stadslucht in te wisselen voor de groene buitenlucht. Als we de Stadsmonitor van de Vlaams Overheid mogen geloven wordt groen wonen in de toekomst nog belangrijker. Toch willen we ook graag alle faciliteiten binnen handbereik houden. Landelijke locaties met een strategische ligging zoals Bambrugge zitten in de lift.

Dat de vraag naar groen wonen stijgt, beseffen ook bouwondernemers en vastgoedbedrijven. Pieter Vanderstraeten, zaakvoerder bij immobilieënkantoor Vastima, speelt hierop in: “De vraag naar vastgoed in aangename woon- en leefomgevingen stijgt inderdaad. Residentie Steenberg in Bambrugge, een recent project waar wij in meegestapt zijn, is een mooi voorbeeld van modern wonen in het groen. De residentie, die bestaat uit dertien comfortabele nieuwbouwappartementen, is genoemd naar het achterliggende natuurdomein Steenberg en is zo gebouwd dat het gebouw vlekkeloos aansluit op het natuurlandschap. De gelijkvloerse verdieping bevindt zich boven het straatniveau wat zorgt voor meer lichtinval en een beter uitzicht op het natuurdomein. Voor wie in alle comfort wil wonen in het groen met een aantal grote wegen binnen handbereik, is Residentie Steenberg een pareltje en een sterke investering voor de toekomst.”

Op dit natuurgebied komt een bijzonder bouwproject
Vastima Op dit natuurgebied komt een bijzonder bouwproject

Waarom Bambrugge?

“Mensen beseffen het soms niet, hoe mooi het hier is”, zo zei de Dienst Toerisme van de gemeente Erpe-Mere tijdens de persvoorstelling van een aantal nieuwe wandelpaden en -routes. Heel wat van die wandelroutes lopen door de landelijke deelgemeente Bambrugge. Voor inwoners biedt Bambrugge een groene en rustige omgeving zonder afgelegen te zijn. Dat maakt de gemeente zo aantrekkelijk. Volgens cijfers van de Vlaamse Stadsmonitor was 89 procent van de bewoners van Erpe-Mere erg tevreden over de leefomgeving. De vele natuurgebieden in de ‘poort naar de Vlaamse Ardennen’ zoals Honegem, Den Dotter, het Blauwbos, Steenberg en de Smetleedse bossen laten het niet vermoeden, maar op een kwartiertje rijden sta je in Aalst en ook Brussel of Gent zijn makkelijk bereikbaar vanuit Bambrugge.

Wie meer wil weten over Residentie Steenberg, kan terecht op de website van Vastima of kan contact opnemen met Pieter Vandestraeten via pieter@vastima.be.

Vanuit de slaapkamer kijk je uit op het natuurgebied
Vastima Vanuit de slaapkamer kijk je uit op het natuurgebied
Dit is een voorstelling van hoe de appartementen er uit zullen zien.
Vastima Dit is een voorstelling van hoe de appartementen er uit zullen zien.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.