Doek valt over café Muziekzaal

Na het overlijden van zijn zus Orpha (74), heeft Jef Siau (83) beslist om hun café Muziekzaal niet meer opnieuw te openen. Daardoor verdwijnt aan de kerk van Erondegem een monument. 

Het werk van moeder Rachel Van Den Eeckhout werd na haar dood door twee van haar drie kinderen onverminderd voortgezet. Ondanks hun gezegende leeftijd van 74 en 83 konden Orpha en Jef na vele jaren trouwe dienst achter de toog van café Muziekzaal nog steeds op een vast cliënteel rekenen.

Dankzij David Zegers vormde het typische volkscafé ook nog het decor van kleinschalige gezellige optredens met grote namen in het kader van de ‘Witlofsessies’.

Na het overlijden van Orpha op 27 december 2018 heeft Jef, die zelf ook meer een meer sukkelt met zijn gezondheid, beslist het café te sluiten. Een heel begrijpelijke beslissing, maar zonder meer een verlies voor Erondegem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.