BV-kledingzaak Bobo opent tweede winkel: shop binnenkort samen met sterren

BV-zaak Bobo kondigde de opening van de tweede zaak aan via har Faceboogpagina.
RV BV-zaak Bobo kondigde de opening van de tweede zaak aan via har Faceboogpagina.
Bobo Tremelo verruimt zijn horizon en opent een tweede zaak in Erpe-Mere. Als locatie werd gekozen voor het op- en afrittencomplex van de E40.  De kans dat ook deze winkel een trekpleister wordt voor BV’s is bijzonder groot.

In het weekend van 20 en 21 oktober opent Bobo de deuren van de nieuwe winkel. Zaakvoerders Sammy, Dimitri en Lenni Floru pakken dat groot aan met diverse styling tips, BV's, foodtrucks met lekkers, optredens en een wedstrijd. Dames tussen 14 en 55 jaar zullen dan ook volop aan hun trekken komen op de site van het stopgezette tuincentrum Arboral tegenover de Aldi langs de Oudenaardsesteenweg.

Bobo’s is overigens een begrip in BV-land. Jaarlijks pakt de zaak in Tremelo uit met enkele grootste modeshows waarbij half bekend Vlaanderen langs komt. De kans is dan ook groot dat Miss België Angeline Flor Pua en ‘Bobo gezicht 2018’ Leentje Jorissen tijdens de opening van de partij zijn.

Andere BV’s die eind augustus bij de recentste modeshows op de catwalk in Tremelo verschenen, waren Ann van Elsen, Annelies Toros, Ellen Petri, Justine De Jonckheere, Laura Beyne, Femke Herygers, Justine Szpringer, Celine Van Ouytsel, Elisa Guarraci, Hanne Troonbeeckx, Kim Engelbosch, Jess Donckers, Veronique de Kock, Kim van Oncen, Lotte Feyen, Romanie Schotte, Loore Van Opstal, Noa Neal, Alizee Poulicek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.