't Oude hof wordt vlees- en visrestaurant Grillhoeve

Bernard, Pieter en Geert bij de grill in de Grillhoeve.
Foto Frank Eeckhout Bernard, Pieter en Geert bij de grill in de Grillhoeve.
Drie vrienden starten in Erondegem de 'Grillhoeve'. "Ik ben technicus bij grootbakkerij Vanelor, maar doe niks liever dan koken", vertelt Bernard Van Overmeeren.

Pieter Van Den Einde (38) uit Haaltert blaast samen met Bernard Van Overmeeren (52) en Geert D'Haese (51) uit Erondegem restaurant 't Oude Hof in de Ganzendries nieuw leven in. "We zijn verzot op grill en vonden dat een grillrestaurant ontbrak in de regio", vertellen ze. "Ik laste zelf onze open grill en bereid er voor het oog van de klanten vlees en vis op", vertelt Bernard die het koken op zich neemt. Ervaring deed hij al op aan de grill in het Kapelhof in Erondegem en hij volgde ook een opleiding tot kok. "Ik sta al sinds ik klein was naast moeder in de keuken." Geert zal de zaal met 42 couverts voor zijn rekening nemen. Pieter blijft op de achtergrond. "Vanuit mijn zaak Vinifin lever ik de juiste wijnen en verder neem ik de administratie voor mijn rekening." De drie starten voorzichtig. Van woensdag tot zaterdag is de keuken open van 18.30 tot 22 uur. Zondag is dat van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur. Info via www.grillhoeve.be of 0472/54.39.40. (FEL)