Werkgroep voor Meetjeslandse holebi’s gooit handdoek in de ring

Het logo van HoLeMee.
RV Het logo van HoLeMee.
HoLeMee, de werkgroep voor holebi’s en transgenders uit het Meetjesland, gooit de handdoek in de ring.

In het voorjaar van 2014 werd de werkgroep opgericht in Eeklo. Bedoeling was om voorstellen uit te werken die holebi’s en transgenders in het ruime Meetjesland ten goede komen. ”De werkgroep richt zich tot iedereen in het Meetjesland die van dichtbij of veraf in aanraking komt met het thema holebi’s en transgenders”, zei OCMW-voorzitter Danny Smessaert daar toen over bij de oprichting.

Er werden de voorbije jaren enkele kleinschalige activiteiten georganiseerd in de regio van Eeklo en Assenede. Vorig jaar werkte HoLeMee nog mee aan het opstellen van een charter ter aanvaarding van holebi’s in sportclubs. Maar nadien bleef het stil. Ook op de Facebookpagina van HoLeMee was de voorbije maanden niets meer te lezen. “Na rijp beraad heeft het bestuur besloten de werkgroep HoLeMee op te heffen”, klinkt het nu. “Wij willen alle sympathisanten hartelijk danken.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.