Inschrijven voor feest Sinterklaas

Archiefbeeld met de Sint in Eeklo.
MICHEL MOENS Archiefbeeld met de Sint in Eeklo.
Nog tot 14 november kan je inschrijven voor het Sinterklaasfeest dat de stad Eeklo organiseert op zaterdag 17 november.

Sinterklaas komt die dag toe in de Jachthaven van Eeklo om 13.30 uur. De Sint neemt daar even de tijd om met de kinderen te praten en hun tekeningen in ontvangst te nemen. Nadien vertrekt de Sint naar de evenementenhal. “Rond 14.30 uur krijgt iedereen de kans om daar bij hem persoonlijk langs te gaan met een tekening, voor een foto of voor een kort gesprekje”, zegt schepen Bob D’Haeseleer (Groen). “Elk kind ontvangt voor het dappere bezoek een geschenkje. Tussendoor zorgen de pieten, animatoren en de medewerkers van de jeugddienst voor randanimatie. Met springkastelen, schminken, glittertattoos en een kleur- en tekenhoek. Meespeeltheater Knip geeft een voorstelling. Einde voorzien om 17.30 uur.”

Het feest is gratis, maar vooraf inschrijven is nodig. Inschrijven kan tot en met woensdag 14 november via de website www.eeklo.be/vrijetijd of op de jeugddienst van de stad Eeklo.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.