Dag van de Klant: Wie mag zaterdag gratis voor 250 euro shoppen?

Er is zaterdag van alles te beleven rond het stadhuis van Eeklo.
JSA Er is zaterdag van alles te beleven rond het stadhuis van Eeklo.
Eeklo organiseert op zaterdag 6 oktober de ‘Dag van de Klant’ en laat één iemand gratis shoppen, met 250 euro aan waardebonnen.

Zaterdag is er vanaf 14 uur heel wat te beleven op de Markt en in de winkelstraten van Eeklo. De buitenschoolse kinderopvang van de stad maakt een gratis kinderdorp met springkastelen, een grote glijbaan, een ballendorp, en een circuit met go-carts. “Om 14 uur is er de chocoladeworp aan het stadhuis, waarbij één gelukkige bezoeker de ‘Klant van de Dag’ wordt”, zegt Nicole De Munter, voorzitter van de Economische Raad. “Die man of vrouw mag zaterdag 250 euro besteden bij minstens vier deelnemende handelszaken aan de stempelkaartactie. Er is niet enkel één grote winnaar, want met de chocoladeworp zijn er meerdere waardebonnen of gadgets te winnen.”

Stempelkaart

Om 14.30 uur is er een modeshow op de Markt. Dansclub S-Pression treedt op om 15.45 uur, en om 16.40 uur zie je dansclub Fit2Dance. Meer dan vijftig handelaars doen zaterdag ook mee aan de stempelkaartactie. Shoppers die op die dag bij de deelnemende handelaars drie stempels verzamelen, maken kans op een waardebon van minstens 10 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.