Chef van ‘Het Burgerhuis’ in de prijzen

Kenneth Van Vooren (25), zaakvoerder van Het Burgerhuis op de Markt van Eeklo, is door de leden van Jong CD&V Eeklo verkozen tot ‘Jonge Eeklose Ondernemer van het jaar 2018’.
Kenneth Van Vooren (met prijzen in de hand), tussen de Jong CD&V Eeklo.
JSA Kenneth Van Vooren (met prijzen in de hand), tussen de Jong CD&V Eeklo.

De jonge zaakvoerder heeft zijn zaak in drie jaar tijd kunnen uitbouwen tot een vaste waarde op de Markt. Ook bij evenementen op de parkeervrije Markt staat hij altijd op de eerste rij om positief mee te werken. “Eeklo en de rest van het Meetjesland komen maar al te graag smullen van de vers bereide hamburgers”, zegt voorzitter Gertjan Blomme. “De zaak heeft een enorm gevarieerd cliënteel: van jonge gezinnen tot chique zakenmensen, van kranige senioren tot verliefde koppeltjes die op eerste date komen.”

Kenneth zijn gouden raad voor jonge, beginnende ondernemers? “Als je een doel voor ogen hebt waar je met je zaak naartoe wil, kan je dat doel alleen maar behalen door in jezelf te geloven”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.