Zestig bezoekers voor Nite at the Fortress aan Fort 5

Eén van de horrorfiguren die sfeer bracht op de allereerste editie van Nite at the Fortress.
Klaas De Scheirder Eén van de horrorfiguren die sfeer bracht op de allereerste editie van Nite at the Fortress.
Het griezelen is nog niet voorbij in Edegem. Aan Fort 5 kwamen gisterenavond zestig bezoekers nog een laatste keer Halloween vieren met film en lokale producten op de allereerste editie van Nite at the Fortress.

“Het was een enorm succes en er komt ongetwijfeld dit jaar nog een vervolg”, zegt medeorganisator Philippe Michiels van coworkingorganisatie Het Bolwerk. “We zijn samen in zee gegaan met cultuurorganisatie Manufactuur Cultuur om een maandelijks cultureel evenement op poten te zetten dat meer leven moet creëren in het nog steeds ferm onderbelichte fort van Edegem. We nodigen telkens lokale ondernemers uit die hun producten kunnen promoten. Op onze allereerste Halloween-editie konden de bezoekers smullen van de hapjes van Mama Lola en zich verlekkeren aan de artisanale bieren van de lokale brouwerij Tall Poppy.” Manufactuur Cultuur en Het Bolwerk zorgden ook voor een totaalbeleving met gepaste inkleding en echte horrorfiguren. “Die beleving is de insteek van onze evenementen. Deze keer was dat Halloween, volgende keer zullen we waarschijnlijk de kerstsferen gaan opzoeken. Het hoeft ook niet elke keer film te zijn, op Nite at the Fortress is er ook plaats voor workshops, concerten en andere culturele activiteiten die de mensen samenbrengen”, besluit Philippe.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.