Tweede Fluo Fun Run: 383 deelnemers en 2.000 euro voor goede doel

Tweede Fluo Fun Run: voor de start nog even samen op de foto
Marc Aerts Tweede Fluo Fun Run: voor de start nog even samen op de foto
De tweede editie van de ‘Fluo Fun Run’ lokte zaterdagavond 383 deelnemers naar Duffel. Zij zamelden samen al sportend zo’n 2.000 euro in voor het goede doel.

“De Fluo Fun Run is een loopwedstrijd bij valavond, een tocht van 5 kilometer door de straten van Duffel. We vroegen ook dit jaar weer aan alle lopers om hun meest blitse en fluorescerende outfit aan te trekken. En dat is goed gelukt, we hebben enkele sportievelingen gezien die echt alles uit de kast hadden gehaald om op te vallen”, zegt Dimitri Op de Beeck van organisator Blueberry Jam.

Tweede Fluo Fun Run: Nina en Ingrid zijn klaar voor hun eerste deelname.
Marc Aerts Tweede Fluo Fun Run: Nina en Ingrid zijn klaar voor hun eerste deelname.

“Het evenement is ook nu weer heel vlot en veilig verlopen, en de combinatie met de winterprogrammatie van de gemeente Duffel werkt enorm goed. We zamelden ook nu weer geld in voor het goede doel: per deelnemer schenken we 5 euro aan het Hippo & Friends-fonds van KU Leuven om het onderzoek naar diabetes type 1 te steunen. Met alweer zo’n mooie opkomst en bijhorende cheque willen we van de ‘Fluo Fun Run’ graag een jaarlijkse traditie maken.”

De kinderen dansten als opwarming voor de kidsrun.
Marc Aerts De kinderen dansten als opwarming voor de kidsrun.
Kenny en Jarne met hun supporters
Marc Aerts Kenny en Jarne met hun supporters
De kinderen dansten als opwarming voor de kidsrun.
Marc Aerts De kinderen dansten als opwarming voor de kidsrun.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.