Schoolkinderen kunnen naar hartenlust klimmen dankzij Jean-Pierre Figeys

Jean-Pierre Figeys (met bruine vest) kwam zelf naar basisschool Le Petit Chemin om de klimtoren te bewonderen die hij mee sponsorde.
Mozkito Jean-Pierre Figeys (met bruine vest) kwam zelf naar basisschool Le Petit Chemin om de klimtoren te bewonderen die hij mee sponsorde.
De leerlingen van gemeenteschool Le Petit Chemin kunnen zich voortaan uitleven op een nieuw speeltoestel, dat centraal op de speelplaats geïnstalleerd werd.

De komst van de klimtoren werd gevierd met een ontbijt voor de kinderen en de ouders. Ook Jean-Pierre Figeys, die het speeltoestel aan de school schonk, was aanwezig, samen met enkele leden van het gemeentebestuur.

"Het is de eerste keer dat ik op tijd ben in een school", grapte Figeys tijdens de inhuldiging. De man steunt al jaren projecten om onder andere kansarme jongeren toch ontspanningsmogelijkheden te bieden. Hij was actief bij de plaatselijke voetbalclub en besloot om nu eens een ander project voor jongeren te sponsoren. De nieuwe klimtoren vervangt een houten speeltuig dat al jaar en dag op de speelplaats stond.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.