Afvalintercommunale Haviland wordt Intradura

De leden van de raad van bestuur van Intradura nemen foto's, terwijl het nieuwe logo wordt opgehangen aan de site in Drogenbos.
Mozkito De leden van de raad van bestuur van Intradura nemen foto's, terwijl het nieuwe logo wordt opgehangen aan de site in Drogenbos.

Voortaan wordt het afval in heel wat gemeenten in de streek opgehaald door Intradura. Afvalintercommunale Haviland veranderde immers zopas van naam. Sinds deze week is de hele metamorfose officieel een feit. Eind vorige week al werd het nieuwe logo op de tientallen vrachtwagens van Haviland overplakt. Om de start van Intradura te vieren trakteerden de leden van de raad van bestuur het personeel op een ontbijt. "Omdat de werknemers toch vooral de mensen zijn die de goede naam van Intradura zullen uitdragen", aldus Johan Servé (sp.a), schepen van Afval in Halle. Na hun eerste rit voor Intradura kon het personeel nog eens aanschuiven voor een pastabeker en een drankje. Voor de inwoners verandert er voorlopig niets. Er vindt wel nog een strategisch overleg plaats, want in de toekomst is het de bedoeling om efficiënter te werken in de nieuwe structuur. (BKH)