Steve Boodts, uitbater van Club Exo, ziet meer conflicten aan de deur door de invoering van het Covid Safe Ticket
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Boodts, uitbater van Club Exo, ziet meer conflicten aan de deur door de invoering van het Covid Safe Ticket © JVS

Discotheekuitbater ziet toename van agressie door Covid Safe Ticket: “Praten tegen antivaxxers is als praten tegen een muur”

Sint-NiklaasDe knaldrang is na corona erg groot maar om te feesten in een discotheek, moet men wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat zorgt voor veel frustratie bij wie het document niet heeft. Afgelopen weekend raakten drie agenten gewond toen een vader en dochter om die reden de toegang ontzegd werd bij Club Exo in Sint-Niklaas. “Onze medewerkers doen hun best om de regels uit te leggen maar leuk is anders.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.