Overspelige man probeert belastende foto’s met geweld buit te maken

Toen een jonge vader van twee kinderen uit Dilsen-Stokkem op 23 juni 2017 ontdekte dat een kennis op zijn smartphone foto’s bewaarde waarop te zien is hoe hij overspel pleegt, kreeg hij het met hem aan de stok.

Hij vroeg de kennis om die foto’s te wissen, maar de man weigerde. Daarop trok hij met twee andere vrienden naar de woning van de kennis om er de foto’s eigenhandig van de bewuste smartphone te verwijderen.

“Poging tot diefstal met geweld bij nacht” zegt het Openbaar Ministerie daarover. In de ochtend zijn de drie kornuiten naar de woning gereden. Daar aangekomen ontstond al snel een schermutseling tussen de overspelige man en zijn kennis. Er vielen rake klappen en de kennis lag een week in het ziekenhuis.

Het Openbaar Ministerie acht deze laakbare feiten bewezen en eist een gevangenisstraf met uitstel van 12 maanden. De rechter velt zijn vonnis op 4 januari.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.