Werken in Sint-Alenalaan herbeginnen

Mozkito
Vanaf maandag 14 januari worden de werken hervat aan de Sint-Alenalaan. Daarbij wordt het lagere gedeelte van de straat afgewerkt. Tegelijk wordt ook begonnen aan fase 6 van het masterplan.

De werken situeren zich tussen het kruispunt met de Baron de Vironlaan en het kruispunt met de Moeremanslaan. Dat betekent dat de Sint-Alenalaan over de hele lengte, tussen Kasteelstraat en Levoldlaan, afgesloten is. Ook het kruispunt met het Gemeenteplein gaat weer dicht. Streefdoel is om begin maart het lager gelegen gedeelte van de Sint-Alenalaan en het kruispunt af te werken. Het hoger gedeelte zal enkele weken later klaar zijn. Er is een omleiding voorzien via de Moeremanslaan, waar voorlopig tweerichtingsverkeer toegelaten blijft.​ Begin februari vinden er echter ook werken plaats in deze straat. Tussen 4 en 15 februari wordt er gewerkt aan de riolen en zal de doorgang er bemoeilijkt worden. In die periode wordt het kruispunt van het Gemeenteplein met de Sint-Alenalaan daarom tijdelijk opengesteld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.