Dieven aan de haal met terreinwagen in Bodegem

Een gelijkaardige Toyota Land Cruisers -zoals te zien op deze foto- werd maandag gestolen in Sint-Martens-Bodegem
Facebook/Joke Zelderloo Een gelijkaardige Toyota Land Cruisers -zoals te zien op deze foto- werd maandag gestolen in Sint-Martens-Bodegem
Dieven zijn maandagnamiddag aan de haal gegaan met een donkerkleurige terreinwagen in Sint-Martens-Bodegem. Voorlopig ontbreekt elk spoor.

Joke Zelderloo plaatste een bericht op Facebook en vraagt om het zoveel mogelijk te delen. “Uit een loods van onze boerderij in de Wolsemstraat werd maandag tussen 15 uur en 17 uur de Toyota Land Cruiser van mijn vader gestolen”, vertelt ze. “De wagen heeft een sportieve look, zwarte zijtreden, zwarte velgen en een trekhaak. Het gaat om een wagen zoals te zien op de foto.” De kleur van de gestolen wagen is ‘dark grey metallic’.

Wie tips heeft over de diefstal, of weet waar de wagen zich momenteel bevindt, kan contact opnemen met Joke zelf of met de lokale politie via het noodnummer 101.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.