Bjarne Viskens sleept Europese titel Taekwondo in de wacht

Bjarne Viskens viert fier de Europese titel met onze nationale driekleur
repro BOLLEN Bjarne Viskens viert fier de Europese titel met onze nationale driekleur

De Europese cadettenkampioenschappen Taekwondo vonden van 29 november tot 2 december plaats in Marina D’or (Spanje). 6 leden van Taekwondoschool Keumgang namen deel onder de kleuren van het Vlaamse Topsportteam.

In de categorie tot 41 kg kaapte Bjarne Viskens een gouden medaille weg en won met glans een eerste Europese titel voor de Diestse Taekwondoclub Keumgang. Hij behaalde grote overwinningen tegen Spanje, Wit-Rusland, Servië en Rusland, een fantastisch resultaat tegen deze toplanden. Bjarne kan terugblikken op een ijzersterk Europees kampioenschap en lijkt klaar om de overstap naar de juniorencategorie (+14j) te zetten.

Bjarne Viskens gaf het beste van zichzelf tijdens de wedstrijden
repro BOLLEN Bjarne Viskens gaf het beste van zichzelf tijdens de wedstrijden

Céline Jans, Alicia Juarez, Hanne Waerzeggers, Tasha Viskens en Maarten Lemmens vielen net naast het podium. Taekwondoschool Keumgang kijkt terug op een zeer geslaagd EK met als exponent een eerste Europese titel in de geschiedenis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.