Dealer betrapt: politie neemt kilo cannabis in beslag

Lokale Politie Antwerpen
Een anonieme ploeg van de politie heeft een dealer op heterdaad betrapt. Hij had 1.500 euro cash op zak en bij hem thuis werden onder andere 900 gram cannabis, 1.250 euro cash en restanten van cocaïne aangetroffen. De 22-jarige verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Tijdens een anonieme patrouille kon het drugsondersteuningsteam van de lokale politie van Antwerpen een dealer op heterdaad betrappen. Dinsdagavond merkte de politie de verdachte op ter hoogte van de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Tijdens het toezicht konden de inspecteurs verschillende transacties vaststellen waarna de verdachte gecontroleerd werd.

De dealer was in het bezit van twee mobiele telefoons, 28 gram cannabis en 1.500 euro cash geld. Er werd bij hem thuis een huiszoeking uitgevoerd waar nog eens 900 gram cannabis, 1.250 euro cash, restanten van cocaïne en precisieweegschalen gevonden werden. Het drugsondersteuningsteam nam alle verdachte zaken in beslag, inclusief het voertuig waarmee de verdachte zich verplaatste. De 22-jarige verdachte wordt voorgeleid.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.