Ex-miss Eveline Hoste wordt gemeenteraadslid in Destelbergen

Eveline Hoste wordt gemeenteraadslid in Destelbergen.
Didier Verbaere Eveline Hoste wordt gemeenteraadslid in Destelbergen.
Voormalig Miss Belgian Beauty en vastgoedmakelaar Eveline Hoste (36) uit Destelbergen wordt gemeenteraadslid voor Open Vld in haar woonplaats. 

Eveline Hoste  behaalde zondag vanaf de 7de plaats de 7de zetel binnen voor Open Vld met 367 stemmen. Zeven is ook het geluksgetal van Hoste. “Uiteraard heeft de partij me gekozen voor mijn bekende kop”, lachte ze voor de verkiezingen. “Maar ik heb ook wel ideeën over het beleid in de gemeente. En dus ga ik mijn mandaat vol overtuiging opnemen. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat ik verkozen zou worden”, klonk het zondagnacht bij het overwinningsfeest van haar partij in Destelbergen. 

Eveline runt ook een vastgoedkantoor in de gemeente.

Eveline Hoste (rechts) viert feest terwijl kersvers burgemeester Elsie Sierens knuffels krijgt van afscheidnemend burgemeester Marc De Pauw in Destelbergen.
Didier Verbaere Eveline Hoste (rechts) viert feest terwijl kersvers burgemeester Elsie Sierens knuffels krijgt van afscheidnemend burgemeester Marc De Pauw in Destelbergen.
Eveline Hoste viert op het overwinningsfeest van Open Vld in Destelbergen.
Didier Verbaere Eveline Hoste viert op het overwinningsfeest van Open Vld in Destelbergen.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nurten Cetinkaya

  Niet zo negatief ze is ne werkster.geen dommerik ze heeft alles en blijft werken ze blijft niet op haar luie gat zitte.ze is bovendien een jurist.geen jaloezie aub.proficiat meid!

 • didier vandevyver

  en het sjoemelen kan beginnen

 • Chris Stevens

  Jammer dat daardoor verdienstelijke en vaak hardwerkende en bezielde partijleden naast een zetel grijpen...Dat is de minste bekommernis vrees ik van de gevestigde kopstukken van de partij, aangezien de stemmen toch binnen zijn.

 • Bert De Grootte

  ah zelfde trukken als de Lippens

 • Marc Baeyens

  Oei oei, ze runt een vastgoedkantoor. Daar komen vodden van.