Laatste bevoegdheden Dentergems schepencollege verdeeld

Het nieuw schepencollege van Dentergem, met Rita Delmotte, Bart De Keukeleire, burgemeester Koenraad Degroote, Yves Lambrecht en Philip Vanhaesebrouck.
VDI Het nieuw schepencollege van Dentergem, met Rita Delmotte, Bart De Keukeleire, burgemeester Koenraad Degroote, Yves Lambrecht en Philip Vanhaesebrouck.

Op het eerste schepencollege van de nieuwe legislatuur heeft burgemeester Koenraad Degroote (Eendracht) de laatste bevoegdheden voor zijn schepenen verdeeld. Het gaat om bevoegdheden die door het wegvallen van een vijfde schepen herverdeeld moeten worden.

Philip Vanhaesebrouck, al verantwoordelijk voor Financiën en Sport, krijgt er Toerisme en Ondernemen bij. De burgemeester zelf volgt voortaan Cultuur op. Schepen Yves Lambrecht had al Openbare Werken in zijn portefeuille en krijgt er ICT en Communicatie bij. Landbouw- en milieuschepen Rita Delmotte mag zich voortaan ook over Welzijn buigen.

Eerder raakte al bekend dat Bart De Keukeleire Onderwijs en Jeugd opvolgt en ook voorzitter van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst wordt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.