Zes rijbewijzen ingetrokken bij alcohol- en drugscontrole

De controle vond onder meer plaats op de Zeelsebaan.
Politie Dendermonde De controle vond onder meer plaats op de Zeelsebaan.
De politie van Dendermonde heeft afgelopen zondag een grote verkeersactie gehouden op verschillende locaties in Dendermonde. De controles gingen door op onder meer de Zeelsebaan en de Mechelsesteenweg. Bij de actie kregen ze ook steun van de federale politie met een drugshond. 

De politie kon tal van overtredingen vaststellen. Er werd een pv opgesteld voor het gebruik van drugs achter het stuur. Het rijbewijs van de chauffeur werd voor 15 dagen ingetrokken. Verder werden er ook nog drie pv's opgesteld voor het gebruik van alcohol achter het stuur. Hun rijbewijs werd ingetrokken voor zes uur. 

Verder trof de politie ook nog een onverzekerd voertuig aan dat ook niet was ingeschreven. De wagen werd getakeld. De politie nam ook een bromfiets in beslag die opgedreven was. Tot slot konden de interventieploegen ook nog twee bestuurders onder invloed  aan de kant zetten. Eén bestuurder had 1,82 promille alcohol in zijn bloed. De andere chauffeur legde een positieve drugstest af. Beide rijbewijzen werden voor 15 dagen ingetrokken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.