Vrouw & Maatschappij shopt lokaal

Vrouw & Maatschappij op de Grote Markt met hun tassen.
Copyright : Geert De Rycke Vrouw & Maatschappij op de Grote Markt met hun tassen.

Je moet het niet ver zoeken om de allermooiste, leukste en meest bijzondere dingen in Dendermonde te vinden, dat weten de dames van Vrouw & Maatschappij Dendermonde al langer.

Vrouw & Maatschappij: “Onze stad en haar deelgemeenten zijn een schatkamer vol fijne adresjes. Onze handelaars verwelkomen ons steeds in een warme, gemoedelijke en klantvriendelijke sfeer waar service met een glimlach de norm is”.

Vrouw & Maatschappij vindt de ondersteuning van lokaal shoppen dan ook belangrijk omdat buren er elkaar kunnen ontmoeten en een babbeltje slaan (sociale contacten gaan vereenzaming in eigen buurt tegen) en het belangrijke knooppunten zijn die broodnodig zijn om de combinatie arbeid-gezin-zorg vlotter te doen verlopen (nl. dicht bij huis).

Lokaal shoppen zorgt ook voor een lokaal sterke economie en voor een vermindering van onze ecologische voetafdruk.

De dames van V&M willen dit graag in de verf zetten door te gaan winkelen met hun “local shopping” tas met de tekst "We Think – Shop – Buy – Local". 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.