VIDEO. Bestuurder wordt onwel en botst met ander voertuig, ook gevel van woning geraakt

De schade aan beide voertuigen was groot.
Koen Baten De schade aan beide voertuigen was groot.
In de Vrankrijkstraat in Schoonaarde is dinsdagochtend een bestuurder onwel geworden en betrokken geraakt bij een ongeval. De man reed in de richting van Gijzegem toen hij plots afweek van zijn rijbaan. Hij raakte hierbij een ander voertuig en schuurde ook tegen de gevel van een woning. 

Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur dinsdagmorgen. De bestuurder van een Citroën bestelwagen week plots af van zijn rijbaan nadat hij onwel was geworden. Hij schuurde met zijn voertuig tegen de gevel van een woning en botste daarna tegen een geparkeerd voertuig. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Buiten een kapotte ruit en enkele bakstenen die los waren gekomen, bleef de schade aan de woning beperkt.

De schade aan de gevel van de woning.
Koen Baten De schade aan de gevel van de woning.

De man die onwel werd, is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is op dit moment niet gekend. 

De brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan en de brokstukken op te ruimen. Beide voertuigen waren niet meer rij-vaardig en moesten getakeld worden. Er ontstond lichte verkeershinder door het ongeval. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video