Verkeersverbod door kermis

Naar aanleiding van de kermis en jaarmarkt in Schoonaarde, neemt het stadsbestuur van Dendermonde extra verkeersmaatregelen.
RV

De kermisactiviteiten vinden op zaterdag 15 en zondag 16 september plaats in het centrum van Schoonaarde. De jaarmarkt en kinderjaarmarkt zijn op zaterdag voorzien. Al van donderdagavond 13 september tot en met dinsdag 18 september geldt een parkeerverbod op het dorpsplein en voor de parochiezaal aan de Moleneinde. Van vrijdagnamiddag 14 september tot en met dinsdag 18 september wordt de Moleneinde afgesloten voor het verkeer, van de Schoonaardebaan tot de spoorweg. Vanaf de spoorweg is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de parochiezaal. Een verkeersverbod op zaterdag 15 september geldt voor de Moleneinde, van Schoonaardebaan tot aan de verkeerslichten aan het voetbalveld, en in de Zijbaan. Van vrijdag tot en met dinsdag moeten automobilisten een wegomlegging volgen via de Heerlijkheidstraat, de Constabelstraat, de Opstalstraat en de Klinkaertstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.