Sporthal wordt klaargestoomd voor verkiezingsdag

De technische diensten van de stad Dendermonde zijn al volop bezig met het plaatsen van stemhokjes, hier in de sporthal van Sint-Gillis.
Geert De Rycke De technische diensten van de stad Dendermonde zijn al volop bezig met het plaatsen van stemhokjes, hier in de sporthal van Sint-Gillis.

In de sporthal van Sint-Gillis-bij-Dendermonde zijn de medewerkers van de technische dienst volop in de weer om alles in gereedheid te brengen voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag. “We legden eerst de sporthal helemaal vol matten om de sportvloer te beschermen”, klinkt het bij de medewerkers van de technische dienst. “Daarna plaatste een ploeg de stemhokjes en aansluitend zorgt een andere ploeg voor de installatie van de computers.” 

In Sint-Gillis mogen kiezers zondag elektronisch stemmen en daarmee zijn potlood en papier helemaal verleden tijd. Nu is het alleen nog zaak om ‘voor de goei’ te stemmen.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.