Nieuw Roparunteam Dendermondse Straatlopers kookt 280 kilogram spaghetti

Maar liefst 250 kilogram spaghetti ging er over de toonbank
Geert De Rycke Maar liefst 250 kilogram spaghetti ging er over de toonbank
Dankzij een spaghettifestijn met 280 kilogram spaghetti van afgelopen zaterdag kunnen de Dendermondse Straatlopers volgend jaar deelnemen aan Roparun.

Het gloednieuwe Roparunteam Dendermondse Straatlopers organiseerde voor de eerste keer een spaghettifestijn. Dat was meteen een schot in de roos. “We zijn heel blij dat we zoveel steun krijgen van familie, vrienden, kennissen en buren. Dat is een extra motivatie om ervoor te gaan”, klinkt het bij het kersverse Roparunteam. Dat team bestaat uit buren van de Gentsesteenweg. Roparun is een estafetteloop van Parijs tot in Rotterdam. De opbrengst van Roparun gaat steeds naar projecten die het leven van mensen met kanker draaglijker moeten maken.

Tijdens het feest in het Oscar Romerocollege kwamen meer dan 400 mensen genieten van een bord. Om nog meer geld in het laatje te brengen staan de Dendermondse Straatlopers op 9 december op de Kerstmarkt van Dendermonde en in februari van volgend jaar organiseren ze een Valentijdsbrunch. Info: http://www.dendermondse-straatlopers.be.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Ook de Sint kwam langs voor de kleinste spaghetti-eters
Geert De Rycke Ook de Sint kwam langs voor de kleinste spaghetti-eters
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.