Minister Geens trapt mee campagne af

Copyright : Geert De Rycke

De CD&V van Dendermonde, de partij van huidig burgemeester Piet Buyse, trapte zojuist officieel haar campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen af. Om de Dendermondse afdeling te steunen, kwam minister Koen Geens persoonlijk naar de Ros Beiaardstad om bij de aftrap aanwezig te zijn. Het startschot werd gegeven aan de historische Mechelse Poort, aan de LeopoldII-laan. De verkiezingskandidaten waren aanwezig. Voor CD&V was het ook de gelegenheid om haar verkiezingsprogramma te lanceren op haar website.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Harmsen

  Wat heeft Geens nu eigenlijk gedaan de laatste 5 jaar? Iemand die het weet?

 • Peeters Freddy

  Is Geens minister ? Welke portefeuille heeft die dan, justitie zal het zeker niet zijn want het gaat daar van kwaad naar erger.

 • Jeff Smulders

  Zie ze lachen, lekker glaasje wijn of champagne in de hand betaald van de subsidie die ze krijgen van ons belastinggeld om hun partij te kunnen laten bestaan. En dat heet democratie u maar betalen om te mogen stemmen. En als u gestemd heeft gaan ze een coalitie vormen waar u niet voor gekozen heeft, maken een regering waar u niet voor gekozen heeft en heeft u 5 jaar lang het nakijken. Dag democratie.. ga niet stemmen u ziet wat ze van Europa aan het maken zijn. zonder uw goedkeuring.

 • Germain Van Deursen

  Anders niets te doen ? Op justitie is anders nog wel een en ander te doen dunkt me ?

 • DIRK VAN DESSEL

  Hij zou het beter zelf "aftrappen" !