KSA Sint-Arnout nodigt uit voor verjaardag

KSA Sint-Arnout van Sint-Gillis-Dendermonde viert het hele weekend feest. Aanleiding is de 95ste verjaardag van de jeugdvereniging.
RV

Op zaterdag 8 september vindt vanaf 13 uur een kindernamiddag plaats. Alle kinderen zijn welkom op de terreinen van Jeugd Zonder Dak aan de Torrestraat, om deel te nemen aan allerlei spelletjes. Om 14 uur brengt Theater Hoetchatcha de voorstelling "De Werf" en zal daarbij een heuse speeltuin bouwen samen met de aanwezige kinderen. Ook een boogschietstand en spingkasteel zijn voorzien.

Zaterdagavond vanaf 20 uur is voor de oudere kinderen gereserveerd. Partyband Morenko brengt dan voor ambiance.

Tijdens het feestweekend plant KSA Sint-Arnout ook zijn startdag. Die vindt op zondag 9 september plaats, vanaf 14 uur. Speciaal is dat de ouders van de KSA'ers voor één keer mogen meespelen. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe leuk KSA is. Ook nieuwe kindjes mogen komen proeven van de werking.

Doorlopend vindt een tentoonstelling plaats die een mooi beeld geeft van hoe de jeugdbeweging over de jaren heen evolueerde. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.