Goed gevulde affiche voor kermisweekend

Het Feestkomitee Mespelare heeft een goed gevulde affiche klaar voor het kermisweekend in de kleinste deelgemeente van Dendermonde. Het dorp viert vijf dagen lang feest.

David Legreve

De kermis start op zaterdag 15 september om 21 uur met een meezing-avond met 'De Helaasheid der Zingen'. Ook een vuurwerk en retrofuif met discobar Starlight staan op het programma.

Op zondag 16 september opent om 12 uur het tuincafé met gitaarduo Oakwood. Wie wil, kan deelnemen aan volksspelen. Om 15 uur vinden een wedstrijd eierwerpen en een Kubb-toernooi plaats. Voor de muzikale animatie zorgt Speelman.

Op maandag 17 september vindt om 9.30 uur de laatste misviering als slot van de noveen ter ere van Sint-Aldegonde plaats. Om 10.30 uur kunnen liefhebbers deelnemen aan een bakschieting in café En Passant. Voor iedere deelnemer zijn er gratis boterhammen met kopvlees

De KVLV organiseert op dinsdag 18 september vanaf 14 uur een Gerrebolling. En op donderdag 20 september staat vanaf 15 uur het 'Feest der gepensioneerden' op het programma. Er is animatie en dans met Iwein & co. De toegang bedraagt 5 euro.

Alles speelt zich af in en rond ontmoetingscentrum De Mespel, aan de Mespelarestraat. Op zondag is de straat afgesloten voor het verkeer en geldt er een parkeerverbod. Automobilisten moeten dan omrijden via de Singelweg en de Zijpestraat. Info: www.feestkomitee-mespelare.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.