Fietsgraveringen bij Fietspunt

Fietsen kunnen gelabeld worden bij fietspunt Mo-Clean
iStock Fietsen kunnen gelabeld worden bij fietspunt Mo-Clean
Wie zijn fiets wil laten graveren, kan daarvoor bij het fietspunt Mo-Clean aan het station van Dendermonde terecht. Medewerkers staan er klaar voor een gratis fietslabeling. 

De graveersessies vinden plaats in samenwerking met de lokale politie van Dendermonde. Die organiseerde in het verleden al meermaals graveeracties op vaste tijdstippen op de terreinen van het commissariaat aan de Noordlaan. Om nog meer mensen op een eenvoudige manier de kans te geven hun fiets te laten graveren, is er nu de samenwerking met het fietspunt. Een fietsgravering schrikt potentiële dieven af en laat toe teruggevonden fietsen opnieuw aan hun eigenaar te bezorgen. Bij het Fietspunt staan ze nog tot 5 oktober klaar met fietslabelsessies, van maandag tot vrijdag doorlopend van 7 tot 19 uur. Een afspraak is niet nodig. De labeling vindt plaats in het gebouwtje links van het station, aan de kant van het spoorwegviaduct.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.