Dromen staan centraal in basisschool Echo

In elke klas was er wel iets te beleven, zoals hier in de droomklas rond muziek.
Geert De Rycke In elke klas was er wel iets te beleven, zoals hier in de droomklas rond muziek.
Gemeentelijke basisschool Echo heeft afgelopen weekend de deuren geopend. Ze hadden dan ook wat om te laten zien nadat ze twee weken werkten rond ‘dromen’.

“Elke klas droomde de voorbije twee weken over iets anders”, zegt directeur Danny Verneirt. “Die vele dromen en alles wat werkelijkheid werd, wilden we graag tonen aan de ouders, familie, vrienden en alle andere mensen die het willen zien.” De klassen droomden duidelijk over verschillende dingen. Zo was avontuur een item dat veel aan bod kwam, maar ook techniek, recycleren, indianen, muziek, vliegen en droomkastelen kwamen aan bod. “Er waren ook klassen die ervan droomden om gewoon jezelf te kunnen zijn. Een andere klas droomde dan weer helemaal weg bij de gedachte dat ze zelf burgemeester zouden zijn”, aldus de directeur. Na de droomwandeling door de school konden bezoekers nog terecht in het Droomcafé om even bij te praten.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.