Bestuurder rijdt tegen geparkeerd voertuig en pleegt vluchtmisdrijf

De Fiat 500 is nog maar twee jaar oud.
Repro Koen Baten De Fiat 500 is nog maar twee jaar oud.

In de Dijkstraat heeft een bestuurder afgelopen nacht vluchtmisdrijf gepleegd nadat hij tegen een geparkeerde Fiat 500 was gereden. De wagen stond geparkeerd ter hoogte van huisnummer 51 en was nog maar twee jaar oud. “De aanrijding gebeurde waarschijnlijk tussen 19 uur gisteravond en 8 uur vanmorgen”, zegt eigenaar Dany Van Steen. “De band vooraan staat volledig plat en achteraan zijn er heel wat schrammen te zien aan de wagen. Ook de zijspiegel hangt volledig los", klinkt het. 

De wagen vertoont diepe krassen en ook de zijspiegel hangt los.
Repro Koen Baten De wagen vertoont diepe krassen en ook de zijspiegel hangt los.

De chauffeur liet geen enkel papiertje achter, en ook brokstukken van het voertuig werden niet gevonden. “De persoon die het ongeval veroorzaakte moet echter ook schade hebben als we onze auto zien, dus we hopen dat er misschien iemand iets meer weet of gehoord heeft", zegt Dany. Ook de politie van Dendermonde kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. In de buurt hangen camera’s waarvan de beelden zullen onderzocht worden. “Misschien leveren ze iets op en kunnen we hierdoor de dader terugvinden, zodat hij toch niet ongestraft blijft", besluit Dany. Wie informatie heeft, mag altijd contact opnemen met Dany of de politie van Dendermonde. 

De band staat volledig plat en ook de velg raakte beschadigd.
Repro Koen Baten De band staat volledig plat en ook de velg raakte beschadigd.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.