“Gezond kan trendy zijn!”

Een mooi kapsel en een gezonde levensstijl, onderneemster Sofie Bobhead brengt het samen.

Sofie heeft een doel in haar leven en dat is mensen doen en zien stralen! Zeg nu zelf, hoe kan dat beter dan met een frisse snit en gezonde voeding!?

Copyright : Geert De Rycke
Copyright : Geert De Rycke

De opening van Bar Buur, was meteen een schot in de roos! Alledaagse receptjes met een gezonde twist konden de vele klanten wel bekoren.

Op vraag van velen is Sofie dan ook overstag gegaan om een workshop “Healthy breakfast” te geven om op deze manier zoveel mogelijk mensen te motiveren naar een gezondere levensstijl.

Het was dan ook geen wonder dat de eerste sessie al na een paar uur volzet was. Maar niet getreurd voor diegenen die er op 09 september niet kunnen bijzijn heeft Sofie al een tweede gepland die zal doorgaan op 21 oktober.

Copyright : Geert De Rycke
Copyright : Geert De Rycke
Copyright : Geert De Rycke

Meer info en inschrijven kan via de facebook/instagram #sofiebobhead

Mail – info@bobhead.be
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Kristof Schrauwen

    Heerlijk simpel en zeker niet duur! Topfood zusje ;)

  • roger geens

    Dat is duidelijk ,alles ziet er gezond uit voor gezonde mensen en een gevulde geld beugel . Ik moet het doen met in de ochtend één gekookt eitje ,op de middag gebakken aardappeltjes met gestoofde ui en tomaten + gekookte rundslever ,avondmaal bestaat uit Griekse yoghurt en daar moet ik het mee doen ,dat kan ik nog betalen .