Leerlingen basisschool Atheneum brengen geslaagde eerste talentenshow

Een sfeerbeeld van de talentenshow van de GO-basisschool Denderleeuw.
rv Een sfeerbeeld van de talentenshow van de GO-basisschool Denderleeuw.
De eerste talentenshow van de GO! basisschool Atheneum in Denderleeuw was een succes.

Er vonden drie voorstellingen plaats in de grote sportzaal van de school, één per leefgroep, met zo’n 300 bezoekers per voorstelling.“We kregen om en bij de 900 ouders, grootouders en sympathisanten over de vloer”, vertelt directeur Peter Van Hove. Zij konden genieten van dansers, moppentappers, hockey- en voetbaltalent, goochelaars, muzikanten, zangers,... “Er waren kinderen die twee maanden geleden nog geen viool van dichtbij hadden gezien en nu stonden ze als virtuozen op het grote podium van de school”, zegt juf Bianca van leergroep 3. De school kreeg al mails van ouders om te bekijken of er na schooltijd muziek- en dramalessen kunnen worden gegeven.

Die vraag zal niet onbeantwoord blijven. De school pakt volgend schooljaar uit met nog meer activiteiten na schooltijd. “Momenteel kan je in onze school naar de opvang, naar de taalles, naar sportactiviteiten en naar de leerklas”, zegt Van Hove. “Volgend jaar willen we dat fors uitbreiden met creatieve activiteiten. We zoeken naar mogelijkheden om werk te maken van een brede school waar kinderen ook hun naschoolse activiteiten kwalitatief kunnen beleven.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.