Denderleeuw: iedereen in kerststemming aan jeugdhuis Stam X

De organisatoren van jeugdhuis Stam X op hun locatie in de Sint-Amandstraat, waar de kerstmarkt plaatsvindt.
Claudia Van den Houte De organisatoren van jeugdhuis Stam X op hun locatie in de Sint-Amandstraat, waar de kerstmarkt plaatsvindt.

Waar?

Jeugdhuis Stam X, Sint-Amandstraat 23 in Denderleeuw

Wanneer?

Zaterdag 8 december, van 14 uur tot middernacht

Prijs jenever en glühwein?

Voor een jenever betaal je 2 euro, voor een glühwein 2,5 euro

Waarom naar daar?

"We hebben 28 kraampjes met een heel divers aanbod", aldus organisatoren Dries Bronselaer, Joris Roels, Arne Van Mulders, Brecht Breynaert en Thomas Buyse. "Ik denk dat we gerust kunnen stellen dat we de gezelligste zijn", zegt Joris. "De lokale (jeugd)verenigingen blijven vaste klanten, maar we zijn blij dat lokale handelaars en hobbyisten uit de streek de weg naar onze kerstmarkt vinden. Zo nemen zowel hippe webshops zoals Wodan Clothing (hippe T-shirts met handgetekende prints op klimaatneutraal textiel) en Zak (handbedrukte tote bags) deel. Maar even goed zijn er standjes voor het goede doel."

Deze vijfde editie is ook meteen de laatste editie in de Sint-Amandstraat. Volgende zomer verhuist het jeugdhuis naar een nieuwbouw aan het Walleken. "Daar kan onze kerstmarkt hopelijk blijven groeien." (CVHN)
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.