Sint-Hendrik loopt voor Bednet

Ook de leerkrachten en directie van Leiepoort campus Sint-Hendrik liepen mee.
Anthony Statius Ook de leerkrachten en directie van Leiepoort campus Sint-Hendrik liepen mee.

De school Leiepoort campus Sint-Hendrik heeft op woensdag 28 november een loopevenement en een kerstmarkt georganiseerd voor de Warmste Week van Studio Brussel. Leerlingen en leerkrachten konden er rondjes lopen voor 3 euro en de totale opbrengst gaat naar Bednet.

Sportieve leerlingen en leerkrachten van Leiepoort campus Sint-Hendrik trokken woensdag hun loopschoenen aan voor het goede doel. De leerlingenraad organiseerde er de warmste schoolloop in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Ondanks de nakende examens kwamen er toch tientallen leerlingen op af.

“We hebben een parcours van ongeveer een kilometer uitgestippeld op het schooldomein en voor 3 euro kan iedereen zoveel rondjes lopen als hij of zij wil”, zegt Marieke Voet, begeleidster van de leerlingenraad. “Na het lopen kon iedereen nog iets eten of drinken op onze mini kerstmarkt. Alle opbrengst gaat naar Bednet, het project waarbij kinderen die ziek zijn van thuis uit de lessen op school kunnen mee volgen.”

Enkele leerlingen tijdens de warmste schoolloop in Sint-Hendrik.
Anthony Statius Enkele leerlingen tijdens de warmste schoolloop in Sint-Hendrik.
Leden van de leerlingenraad met hun zelfgebakken lekkernijen op de mini kerstmarkt.
Anthony Statius Leden van de leerlingenraad met hun zelfgebakken lekkernijen op de mini kerstmarkt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.