Nuit De Sylvestre verhuist naar grotere zaal

Het team van Nuit De Sylvestre is er helemaal klaar voor.
ASD Het team van Nuit De Sylvestre is er helemaal klaar voor.
Het team van Nuit de Sylvestre verhuist voor haar vierde oudejaarsavondfeestje opnieuw naar een grotere zaal. "We blijven in de regio Deinze, maar dit jaar vindt het feest plaats in zaal De Vogelzang in Nazareth", zegt Astenaar Jonathan Vanhelleputte, die het event samen met zijn vrouw Rebekka en enkele vrienden organiseert.

Nuit de Sylvestre verrees drie jaar geleden uit de as van het ter ziele gegane Briellennium. De eerste editie vond plaats in Dikkelvenne en de voorbije twee jaar verhuisde het team de festiviteiten naar de viplounge van KMSK Deinze.

Capaciteit van 400 man

"Onze formule sloeg iedere keer meer aan en daarom waren we genoodzaakt om een grotere locatie te zoeken", zegt Jonathan. "Voorwaarde was wel dat we in of toch heel dicht bij Deinze zouden blijven. We kozen voor de vroegere feestzaal De Vogelzang langs de Nieuwe Steenweg in Nazareth. Deze biedt plaats aan 400 personen."


"De formule blijft dezelfde: er zijn buffetten à volonté en iedereen kan gewoon aanschuiven. De hoofdgerechten worden à la minute op de tepanyaki gebakken. We starten om 19 uur met een receptie en als dessert is er een chocoladefantasie, koffie, thee en zoete zondes. We werken net zoals vorig jaar samen met Christophe Bassez van Brasserie Apostrophe. Wijnen, waters en pintjes zijn inbegrepen, net als een glaasje bubbels. Wie bieden deze menu aan voor 96 euro en kinderen tot 13 jaar betalen 49 euro, inclusief vier consumpties voor softdrinks. Rond 23 uur trekken we naar de dansvloer met dj's Daddy Cool, Davy en Rocco. Wie enkel komt dansen, betaalt 10 euro. Samen met het taxibedrijf ATS Taxi voor zien we ook een shuttledienst vanuit de regio Deinze en terug." Reserveren kan via www.nuitdesylvestre.be. (ASD)