Nuit de Sylvestre keert terug naar Briellennium-roots

Christophe Bassez (linksachter) van Brasserie Apostrophe en organisator Jonathan Vanhelleputte met zijn vrouw Rebekka en zijn moeder Anne-Marie.
Foto Anthony Statius Christophe Bassez (linksachter) van Brasserie Apostrophe en organisator Jonathan Vanhelleputte met zijn vrouw Rebekka en zijn moeder Anne-Marie.
Wie nog geen plannen heeft voor oudejaar, kan de jaarwisseling vieren tijdens de derde editie van Nuit De Sylvestre.

Jonathan Vanhelleputte en zijn team, dat vroeger Briellennium organiseerde, nodigt zijn gasten voor de tweede keer uit in de vipruimte van voetbalclub SK Deinze. De eerste editie vond plaats in Dikkelvenne (Gavere), maar die zaal daar bleek al snel te klein. Christophe Bassez van brasserie Apostrophe in Olsene en restaurant Sint-Christophe in Olsene staat in voor de gastronomie.


"Onze feestformule is vernieuwd", zegt Jonathan. "Vorig jaar was het een leuk feest, maar met de catering liep nogal wat mis. Daarom kiezen we deze keer voor een oude bekende. Met Christophe Bassez keren we terug naar de roots van Briellennium. In de Brielpoort stond hij elk jaar in voor de catering. Hij verzorgt ook de catering bij heel wat eersteklassers, zoals Zulte-Waregem, KV Kortrijk en Club Brugge. Hopelijk kunnen we Nuit De Sylvestre opnieuw jaren samenwerken", zegt Jonathan.


De avond begint met bubbels en hapjes. Daarna volgt een buffet. Nadien wordt de viplounge van SK Deinze omgevormd tot een danszaal met het dj-duo Daddy Cool en Rocco. Na 23 uur is iedereen welkom voor het dansfeest.


Een kaart kost 89 euro per persoon (inclusief water en wijnen bij het eten). Kinderen betalen 45 euro. Reserveren kan via www.nuitdesylvestre.be en via de Facebookpagina. (ASD)