Machelenstraat krijgt verkeersplateau

Er komt een verkeersplateau in de Machelenstraat ter hoogte van de Kattebeek. Al het verkeer wordt ter hoogte van de werf onderbroken. De werken starten op maandag 11 september en duren tot 13 oktober.

Op maandag 11 september starten de wegeniswerken voor het aanleggen van een verkeersplateau in de Machelenstraat ter hoogte van de Kattebeek, tussen huisnummers 68 en 74. "Deze werken zijn nodig omdat het fietspad niet langs de andere kant van de beek kon worden aangelegd", zegt schepen van Openbare Werken Bart Van Thuyne (CD&V). "Dit komt omdat er helaas geen akkoord kon worden bereikt met de eigenaar van het betreffende perceel."


Vanaf 11 september tot uiterlijk 13 oktober wordt alle verkeer, met uitzondering van fietsverkeer, ter hoogte van de werf onderbroken.

Omleidingen

Er wordt een omleiding voor het doorgaand verkeer voorzien via de N43, Molenstraat en Machelenbinnenweg. De Machelenstraat vanaf nummer 10 tot en met nummer 68 en de Kernlaan zijn gedurende de werkzaamheden enkel bereikbaar via de aansluiting op de N35/Tweebruggenlaan of N43/Kortrijksesteenweg.


De Energielaan, Leiepark, Leiemeersstraat en Machelenstraat vanaf nummer 76 tot nummer 179 zijn gedurende de werkzaamheden enkel bereikbaar via de Molenstraat/Machelenbinnenweg.


Meer info via 09/381.95.00 en omgeving@deinze.be. (ASD)